Collectieve Inkooptrajecten

Omdat de OCL naast haar diensten omtrent een schoon, heel en veilig bedrijventerrein nog meer voordelen wil bieden aan haar leden, het volgende collectieve inkooptraject:

Gladheidbestrijding
De winter gaat vaak gepaard met gladde wegen, voetpaden, entrees en parkeerplaatsen. Om deze gladheid te bestrijden heeft de OCL een collectief contract afgesloten met Concern Voor Werk. Dit bedrijf heeft voor ons concurrerende, scherpe tarieven samengesteld voor het uitvoeren van gladheidbestrijding bij de leden van de OCL. Naast de scherpe tarieven berekenen zij voor OCL leden géén opstartkosten (à €38,-) voor hun werkzaamheden, die normaal wel in rekening worden gebracht. Wij willen u graag meedelen dat de leden van de OCL gebruik kunnen maken van deze collectieve afspraken! 

Indien u meer informatie wilt over de tarireven en interesse heeft in een contract met Concern voor Werk via de OCL, dan kunt u dit laten weten via OCL@collectiefbeveiligd.nl. Wij informeren u dan verder en zorgen er voor dat er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.