Even voorstellen: Onze wijkagent voor Lelystad Airport Businesspark

Mijn naam is Geert Wind. Ik ben 8 jaar werkzaam bij politie Midden Nederland met als standplaats Lelystad. Sinds 2 maanden vervul ik de nieuwe functie van wijkagent industrieterreinen. In deze functie ben ik het vaste aanspreekpunt voor ondernemers en bewoners van de vele industrieterreinen die Lelystad rijk is.

 

Ik was  voor mijn huidige functie in de rol van milieuagent  veelvuldig op het industrieterrein actief. Milieuagent is een neventaak die ik tot op heden vervul. Ik heb gemerkt  dat het industrieterrein levendiger is dan ogenschijnlijk lijkt. Juist de diversiteit aan activiteiten op de industrieterreinen maakt het werk voor mij interessant. Dit is dan ook de reden dat ik naar de functie van wijkagent industrieterrein heb gesolliciteerd. Ik zal trachten met enige regelmaat, zowel overdag als ’s avonds/nachts per fiets of auto een rondje over uw industrie terrein te maken.

U kunt mij te allen tijde met vragen of meldingen benaderen. Dit kan in de trant zijn van hangjeugd, crossende automobilisten, milieuverontreinigingen en dergelijke, maar ook meldingen van verdachte situaties (bv wietplantages, dealen of ander ondermijnende activiteiten). 

Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer 0900-8844 en per e-mail: Geert.g.wind@politie.nl

 

 

Met vriendelijke groet, 

Geert Wind


« terug naar overzicht