Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen

Lelystad Airport Businesspark (voorheen bedrijventerrein Larserpoort) is al vanaf 2011 in het bezit van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) Het KVO-B wordt verstrekt aan die bedrijventerreinen die een goed plan van aanpak kunnen overleggen om actief bezig te zijn met het optimaliseren van alle zaken rondom 'schoon, heel en veilig' en de uitvoering van de maatregelen goed hebben geborgd. Iedere 3 jaar is er hercertificering nodig en voor Lelystad Airport Businesspark is het in het voorjaar 2021 weer zo ver.

Om die hercertificering te kunnen behalen is een belangrijk onderdeel dat er een goede analyse gemaakt kan worden van de afgelopen 3 jaren en daarvoor worden alle ondernemers op Lelystad Airport Businesspark  weer benaderd met de vraag om de KVO-B enquête in te vullen, zodat de actuele situatie van 2020 rondom schoon, heel en veilig kan worden vergeleken met de vorige enquête resultaten in 2017. 

U heeft via een mail van de OCL een link toegestuurd gekregen zodat de enquête online kan worden ingevuld. Graag willen wij alle ondernemers vragen om de enquête in te vullen, zodat er voldoende respons is om de hercertificering weer te kunnen behalen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!


« terug naar overzicht