Lelystad Airport Businesspark behoudt het Keurmerk Veilig Ondernemen

Lelystad Airport Businesspark (LAB) heeft met trots het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behouden. Een erkenning die de toewijding van de publiek-private partijen voor het bedrijvenpark aan veiligheid en samenwerking benadrukt.

Het KVO-certificaat, toegekend door KIWA, is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de Ondernemers Coöperatie Lelystad Airport Businesspark (OCL), gemeente, politie, brandweer en beveiligingsorganisatie Schipper Security. Door gezamenlijke inspanningen en betrokkenheid bij veiligheidsinitiatieven is het  Businesspark erin geslaagd om te voldoen aan de normen van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Het behouden van het KVO-certificaat is een mijlpaal voor het Businesspark, en benadrukt de voortdurende inzet voor een veilige en welvarende werkomgeving voor alle bedrijven en werknemers op het park. Het certificaat is niet alleen een erkenning van de huidige inspanningen, maar dient ook als een stimulans om te blijven streven naar verbetering en innovatie op het gebied van veiligheid.

"Als voorzitter van OCL ben ik buitengewoon trots op deze prestatie", aldus Gerard Lam. "Dit certificaat is het resultaat van de toewijding en samenwerking van alle betrokkenen op ons bedrijvenpark. We zijn vastbesloten om onze inspanningen voort te zetten en te blijven streven naar een veilige en veerkrachtige bedrijfsomgeving."

Lelystad Airport Businesspark zet zich in om de veiligheid van alle stakeholders te waarborgen en zal blijven samenwerken met lokale instanties en bedrijven om dit doel te bereiken.


« terug naar overzicht