Hybride beveiliging bedrijventerrein Lelystad Airport Businesspark

Ondernemers Coöperatie Lelystad Airport Businesspark (OCL) verlengt samenwerking met Schipper Security. Sinds een aantal jaren verzorgt Schipper Security de collectieve beveiliging op bedrijventerrein Lelystad Airport Businesspark. Na veel succes wordt, in samenwerking met OCL, het nieuwe concept ‘Hybride Beveiliging’ geïntroduceerd.

Bij Hybride beveiliging is de fysieke beveiliging de infrastructuur voor de beveiliging van bedrijventerrein Lelystad Airport Businesspark. De surveillance op de weg (fysieke beveiliging) wordt bij het uitvoeren van de werkzaamheden ondersteund met digitale middelen (zoals camerabewaking).  Met één druk op de knop zijn onze centralisten digitaal ter plaatse. De surveillanten op de weg voeren zo op een gerichte en efficiënte wijze de werkzaamheden op bedrijventerrein Lelystad Airport Businesspark uit. 
De Particuliere Alarmcentrale van Schipper Security B.V. (SignaalBewaking) beschikt over PAC-erkenning en voldoet aan de Europese norm EN50518 voor alarmcentrales. Voor u als ondernemer op Lelystad Airport Businesspark betekent dit dat u alles onder één dak heeft. Wij ontzorgen u op het gebied van beveiliging. De meldingen van inbraak-, brand en camera-installaties komen bij ons op de alarmcentrale binnen. Hierop kan onze surveillancedienst direct reageren zonder tussenkomst van externe partijen, en dit allemaal volledig geautomatiseerd.  
U kunt als ondernemer profiteren van de collectieve voordelen. Hoe meer ondernemers zich aansluiten, des te beter het volledige bedrijventerrein beveiligd is. Bent u nieuwsgierig naar onze dienstverlening? Vraag direct een offerte aan via onze website of neem contact op met ons verkoopteam: verkoop@schippersecurity.nl of 088 – 119 99 99.  

 

 


« terug naar overzicht