Bestendiging samenwerking Schipper Security

Iets meer dan een jaar geleden maakte de Ondernemers Coƶperatie Larserpoort de overstap naar beveiligingsbedrijf Schipper Security uit Veenendaal. Schipper voert voor de OCL zowel de fysieke surveillance als het cameratoezicht uit. Dit is een grote stap voor een collectief en ondanks een gedegen voorbereiding is het altijd spannend of het goed uit zal pakken. Het bestuur is daarom verheugd dat het goed loopt.

Inmiddels loopt de samenwerking ruim een jaar en heeft de samenwerking al veel gebracht. Schipper denkt pro actief mee in daadwerkelijk beveiligen in een bredere context dan enkele een auto laten rijden. 
In het afgelopen jaar is er veel bereikt. Naast operationele successen is ook het gehele camerasysteem vervangen.

Het bestuur van de OCL en Schipper Security hebben op 12 maart 2019 hun samenwerking voor de komende jaren bestendigd. Ook een groot deel van de ondernemers op Larserpoort heeft inmiddels een aansluiting bij Schipper Security om het eigen perceel en pand te beveiliging. Een aantal bedrijven heeft de eigen camera beveiliging (gratis) aan gesloten het cameratoezicht van Schipper. In de komende jaren zal continu gewerkt worden aan verdere verbetering van het beveiligingsconcept van de OCL.


« terug naar overzicht